9 / 100

SOLFILM

Solfilm - för ett skönare inomhusklimat

Solfilm är ett bra val både för plånbok och miljö. Det är fyra gånger dyrare att kyla ner ett rum än att värma upp det, och med en effektiv solfilm på fönstren kan du ta bort så mycket som 71 % av den värme och solenergi som kommer in genom fönstren. På ett hus med stora glaspartier gör solfilmen enorm skillnad. Ett väldigt effektivt och prisvärt sätt att sänka temperaturen inomhus varma sommardagar!

Fler fördelar med solfilm

Solfilm håller värmen ute, men vintertid har den också en isolerande effekt som håller värmen inne. Solfilm skyddar också golv, tapeter, möbler och annan inredning från att blekas. Du får ett fullgott ljusinsläpp men slipper problem med bländande solstrålar och ljusreflektioner på till exempel TV:n. Och även om du har en bibehållen utsikt kan du få ett bra insynsskydd, beroende på vilken typ av solfilm du väljer.

Monteras solfilm på insidan eller utsidan av fönstret?

I dag monteras i stort sett all solfilm på fönstrens utsida, eftersom det ger bästa möjliga effekt. I vissa fall är dock solfilm för montering på insidan av glaset att rekommendera. Vi hjälper dig att välja rätt.

HEMBESÖK INFÖR DITT KÖP

Behöver du råd och tips inför ditt köp så hör gärna av er. Vi erbjuder rådgivning på plats i din bostad i Örnsköldsvik med omnejd.

Fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

Hembesök med råd, tips och inspiration är en del i vår service.

Välkomna!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.