9 / 100

VÄVAR

Vilken väv man ska använda sig av beror helt och hållet på vad den ska användas till.

Samtliga vävar besitter både för och nackdelar där exempelvis vissa är lättare att rengöra, vissa är slittåligare än andra, vissa har mer ljusinsläpp än andra, vissa vävar tål inte stora temperaturväxlingar och så vidare. Men gemensamt har de att de är framtagna för att uppfylla dina behov med absolut högsta kvalité.

Markisväv

Markisväven är ett slitstarkt tyg som är konstruerad att klara av utomhusklimatet. Vind, nederbörd, temperaturskillnader, sol och smuts är något väven kommer få utstå förhoppningsvis de kommande 15–20 åren innan den ger vika. Väven är gjord av 100% spinnfärgad akryl och har en hög färghållbarhet. Det vill säga att man inte kommer se blekningen av väven från ena året till det andra. Väven är även impregnerad för att få en bra vattenavvisning. Vi kan erbjuda ungefär 150-200 olika vävar.

Screenväv

Screenväven är en glasfiberväv som är pvc-behandlad. Vävens största fördelar är att den är lättrengörlig samt att väven är perforerad. Det vill säga att det är små hål i väven som gör att man fortfarande ser konturerna igenom väven (så länge det är ljusare ute än inne i rummet). En ljus och en mörk väv har samma funktionalitet, förutom att den ljusa väven reflekterar värmen men den mörka väven absorberar värmen. En mörkare väv upplevs lättare att se igenom då den ljusare väven ”bländar” mer än den mörka och på så sätt gör att ögat tycker det är lättare att se igenom den mörkare väven.

HEMBESÖK INFÖR DITT KÖP

Behöver du råd och tips inför ditt köp så hör gärna av er. Vi erbjuder rådgivning på plats i din bostad i Örnsköldsvik med omnejd.

Fyll i formuläret här bredvid så kontaktar vi dig för att hitta en tid.

Hembesök med råd, tips och inspiration är en del i vår service.

Välkomna!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.