UTOMHUS

Behöver du solskydd för altanen, uterummet, fönstren eller terassen?

Vi gillar bra väder men ibland är det skönt med skuggans komfort. Vi hjälper dig välja rätt lösning som fungerar bra, blir snyggt och praktiskt för dig.

En terrassmarkis gör din uteplats till en skön plats att njuta av hela dagen. Fönstermarkiser sparar både energi och ger bra förutsättningar till en behaglig inomhustemperatur.

Markiser

Med våra moderna, kompakta och stilrena markiser har vi ett stort försprång på solen! Markisen är inte enbart ett solskydd utan är även en fin detalj för fasaden.

Se mer

Terrassmarkiser

Vi erbjuder snygga, skräddarsydda markiser av hög kvalitet till terrassen och uteplatsen. En terrassmarkis kan bli både praktisk och ett elegant tillskott till ditt hus.

Se mer

Fallarmsmarkiser

Med en snygg fönstermarkis får du en behaglig temperatur i din bostad samtidigt som du skyddar både dina fönster och inventarier inomhus.

Se mer

Vertikalmarkiser

En vertikalmarkis, även kallad screenmarkis, går parallellt med fasaden och tack vare den speciella vävtypen kan du fortfarande se ut samtidigt som värmen motas bort.

Se mer

Korgmarkiser

Korgmarkisen är en riktig klassiker som passar olika typer av former på ditt fönster. Få det där mjuka och välkommande utseendet på fasaden.

Se mer

Restaurangmarkiser

När våren börjar nalkas och de första solstrålarna börjar sticka fram då fylls uteserveringarna hela sommaren ända fram till hösten.

Se mer

Sidomarkiser

Sidomarkisen är en komplettering till altanen. En utdragbar markis för att förhindra insyn och vind men även för att få uteplatsen lite mer ombonad.

Se mer

Fasadpersienner

Fasadpersiennen är en utvändig aluminium-konstruktion som effektivt skyddar dig mot solstrålningen för ett behagligare inomhusklimat.

Se mer

Solskärmar

Solskärmar passar sig bäst till industrilokaler, kontor och till offentliga byggnader.

Se mer

Övrigt och tillbehör

Motorisera dina markiser, köp insektsskydd, kolla in sortimentet av markisvävar mm under Övrigt.

Se mer