MARKISER

Med våra moderna, kompakta och stilrena markiser har vi ett stort försprång på solen!

För att skärma av solen helt och hållet gäller det att montera solskydd på utsidan av fasaden för att få ett optimalt inomhusklimat. Det finns olika typer av markiser för att anpassa både din byggnad samt uppfylla dina behov av ett solskydd. Markisen är inte enbart ett solskydd utan är även en fin detalj för fasaden utåt sett.

Terrassmarkiser

Vi erbjuder snygga, skräddarsydda markiser av hög kvalitet till terrassen och uteplatsen. En terrassmarkis kan bli både praktisk och ett elegant tillskott till ditt hus.

Se mer

Fallarmsmarkiser

Med en snygg fönstermarkis får du en behaglig temperatur i din bostad samtidigt som du skyddar både dina fönster och inventarier inomhus.

Se mer

Vertikalmarkiser

En vertikalmarkis, även kallad screenmarkis, går parallellt med fasaden och tack vare den speciella vävtypen kan du fortfarande se ut samtidigt som värmen motas bort.

Se mer

Korgmarkiser

Korgmarkisen är en riktig klassiker som passar olika typer av former på ditt fönster. Få det där mjuka och välkommande utseendet på fasaden.

Se mer

Restaurangmarkiser

Vi har många olika typer av utföranden på restaurangmarkiser av högsta kvalitet för att skräddarsy dina önskningar och ändamål.

Se mer

Sidomarkiser

Den perfekta lösningen när man vill skydda sig från sol, vind och insyn. Skapar en ombonad känsla på din uteplats.

Se mer

Markisväv

Våra vävar finns i många olika mönster och färger. Alla vävar garanterar en effektiv solavskärmning av högsta kvalite.

Se mer